Winkelwagen

Geen Producten

Wie zijn wij

Organisatie

Mfpdiscounter is een van de snelst groeiende organisatie in onze branche. Flexibiliteit gekoppeld aan meer dan 25 jaar ervaring en de juiste instelling geeft onze relaties altijd de juiste oplossing tegen de juiste prijs.

 

Met onze kantoren in Nederland en België geven wij voor de gehele Benelux de juiste servicedekking.

 

Printen, scannen, faxen en kopiëren is allang een integraal proces geworden binnen organisaties. Bestaande printerparken worden door ons geheel geïntegreerd in 1 centrale oplossing met een significante kosten besparing ten gevolg. Ook kleur is een belangrijke factor binnen de totale kosten structuur. mfpdiscounter heeft daar een heldere en eenvoudige visie over wat onze relatie veel kosten kan besparen.

Service en maatwerk gecombineerd met een scherpe prijs is dan ook een dagelijkse uitdaging voor ons naar onze relaties.

 

Ook onze 7 zekerheden bieden voor u de juiste aanbieding.

 

 

 

Onze filosofie

Mfpdiscounter streeft altijd naar tevreden klanten. Hiervoor is meer nodig dan uitsluitend apparatuur. Partnership is dus de basis van een onze overeenkomsten. Door de gestelde verwachtingen constant aan te scherpen en te overtreffen door het continue opleiden, begeleiden en verbeteren van onze medewerkers en processen zorgen wij dat de relatie groeit. Onze service is dan ook veelomvattend en excellent te noemen.

Met de filosofie dat service maatwerk is, stellen wij dat alle serviceovereenkomsten op maat afgestemd worden op de wensen en eisen van onze relaties. Door een werkproces en werkanalyse per vestiging en zelfs per afdeling te maken wordt ook de snelheid van service-interventie per afdeling ingeregeld. De reparatietijden kunnen dus binnen de serviceovereenkomst per afdeling of vestiging verschillen.

 

Door te praten over reparatietijden vermijden wij het woord responstijden. Responstijden schept hoge verwachtingen maar zorgt in de praktijk voor verwarring. mfpdiscounter wil geen verwarring maar juist vastgestelde operationele afspraken, dus reparatietijden.

 

De apparatuur kan tegenwoordig scannen, printen, faxen en kopiëren. Door de inzet van de multifunctionele apparatuur als netwerkscanner in combinatie met intelligente software zijn wij in staat om scanopdrachten te koppelen aan uw ERP en of CRM software welke uw bedrijfsprocessen zal vereenvoudigen. Grote besparing op deze processen zijn dus zeer eenvoudig te behalen met een simpele druk op de knop.

 

Uiteraard heeft u als klant standaard al onze Scan2ocr functionaliteit. Alle bestanden zijn volledig doorzoekbaar, te exporteren naar Word of Excel en worden als PDF/A aangeboden, geheel geschikt voor archivering.

 

Ook bestaande apparatuur zoals netwerkprinters kunnen eenvoudig worden opgenomen in de nieuwe serviceovereenkomst. Een integrale prijs per afdruk is het gevolg waarbij de afdrukvolumes onderling met elkaar te verrekenen zijn. Hierdoor ontstaat er 1 aanspreekpunt voor alle afdrukgerelateerde zaken, met 1 aanspreekpunt. Door gebruik te maken van een combinatie van bestaande apparatuur met nieuwe apparatuur kan er een besparing ontstaan van wel 30% op de totale exploitatiekosten van alle afdrukken gerelateerde kosten.

 

Dus overzicht, eenvoud en een excellente dienstverlening gaan hand in hand en zorgt voor een uistekende besparing met een duidelijk inzicht van de afdrukkosten en de daarmee gepaarde besparingen.

 

Mfpdiscounter, niet alleen prijs en apparatuur maar juist dienstverlening en oplossingsgericht advies.