Winkelwagen

Geen Producten

Services

Een tevreden klant wordt alleen bereikt door een correcte en op tijd geleverde services welke uitgaat van het overtreffen van de verwachtingen en de gemaakte afspraken. Door onze 60 servicetechnici voor de Benelux zijn we altijd in staat om snel de juiste oplossing te leveren. Door gebruik te maken van GPS locatie van de voertuigen zin wij instaat om realtime te zien waar onze medewerkers zich bevinden.

 

Door onze servicesite bent u 24 * 7 in staat om eventuele calamiteit te melden welke rechtstreeks in realtime wordt door gegeven aan de juiste technicus welke het snelst bij u kan zijn. Hierdoor ontstaat er een hogere interventiesnelheid met gemotiveerde medewerkers. Dit systeem zijn wij in staat om minder afstanden te rijden en daardoor stoten we gezamenlijk minder Co2 uit. Een belang wat ons beide dient.

 

Wachttijden aan de telefoon met de helpdesk zijn absoluut verleden tijd. Voorheen ontstonden en wachttijden welke op konden lopen tot wel 15 minuten. Eenvoud en snelheid dient onze klanten welke erg enthousiast zijn door het meld systeem.

 

Ook het bestellen van de verbruiksmaterialen kan via de serviceprotal. Standaard zorgen wij ervoor dat de apparatuur zelf de verbruiksmaterialen zal bestellen. Hierdoor zal er nooit een tekort ontstaan aan toners en dergelijke en hoeft u minder tijd te besteden aan het operationele aspect van uw machinepark.

 

 

 

Installaties

Het leveren van apparatuur en het instaleren hiervan binnen netwerken is voor ons dagelijks werk. Door de inzet van IT specialisten zijn wij instaat om elk netwerk te koppelen en de apparatuur operationeel te stellen. Door de inzet van IT specialisten hebben wij minder tijd nodig wat weer minder kosten voor onze klanten met zich meebrengt.

 

Ook de installatie van software oplossingen zoals beheerstools en scantoepassingen welke gekoppeld worden aan uw ERP en of CRM systeem is voor ons dagelijks werk. U zult merken dat door de kennis van onze medewerkers u snel en doeltreffend ondersteund wordt.

 

De kennis van onze medewerkers wordt constant gecontroleerd. Door interne en externe opleidingen wordt het kennis niveau van onze mede werkers bijgehouden en vergroot. Hierdoor zijn wij instaat om op elk platform niveau een oplossing en installatie te beiden.

 

Het is zelfs mogelijk om de apparatuur vooraf met de door u gestelde instellingen te leveren hierdoor kunnen we bij levering de apparatuur eenvoudig koppelen binnen uw netwerk. Hiermee is snelheid en beheer op afstand van uw netwerk geen probleem meer. Vaak hebben bedrijven een externe IT leverancier welke ook het beheer van uw netwerk  op zich heeft genomen. Wij nemen contact op met uw beheerder en zorgen voor een juiste afwikkeling.

 

Ook de instructie van de gekozen oplossing is van belang. Juiste bediening van uw medewerkers zorgt voor een tevreden gebruiker. Onze klanten kunnen kiezen u 3 varianten.

 

  1. Levering en installatie
  2. Levering installatie en instructie
  3. Levering en installatie met een instructie op maat.